Maksutavat

  • Klarna lasku
  • Klarna joustava erämaksu
  • Verkkomaksu
  • Korttimaksu


Klarna lasku

Klarna laskulla saat aina tilaamasi tuotteet, ennen kuin sinun tarvitsee maksaa ne. Maksuaika on aina vähintään 14 vuorokautta. Laskutusmaksu on 3,95€/tilaus. Klarna tarkistaa ostohetkellä tilaajan luottokelpoisuuden.
 

Klarna joustava erämaksu

Valitessasi joustavan erämaksun, päätät itse, missä tahdissa haluat maksaa ostoksesi (alkaen 1/24 jäljellä olevasta summasta, kuitenkin vähintään 5€/kk). Saat aina tuotteet kotiin ennen maksamista. Voit halutessasi milloin tahansa maksaa loppusumman pois yhdellä kertaa. Lainakorko on 19,90%.

Kun valitset joustavan erämaksun, Klarna lähettää joka kuukauden lopussa kuukausilaskun, jolla ilmoitetaan vähintään maksettava summa. Mikäli sinulla on useita erämaksuja Klarnalla samanaikaisesti, ne kootaan samalle laskulle.

Voit milloin tahansa valita myös laskulla ilmoitetun pienemmän vähittäissumman. Tällöin lainakorko on 22% jäljellä olevalle luotolle. Lisäksi kuukausittain veloitetaan 3,95€ käsittelymaksu. Kun haet oikeutta maksaa erissä, haet Klarnalta kertaluottoa. Hakemuksen yhteydessä Klarna tekee luottotietojen tarkistuksen, ja hyväksyy hakemuksen lähettämällä luottosopimuksen sähköpostitse tai kotiosoitteeseesi.
 

Verkkomaksu

Checkout maksupalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet eli voit maksaa Nordean, Osuuspankin, Säästöpankin, POP-pankin, Danske Bankin, Handelsbankenin, S-pankin, Ålandsbankenin ja LähiTapiola pankin maksupainikkeilla. Maksunsaajana tiliotteella näkyy Checkout Finland Oy.
 

Korttimaksu

Voit maksaa verkkokaupassamme Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard- korteilla. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Netsin SSL- suojatulla maksulomakkeella. Meillä ei ole pääsyä korttitietoihin eikä niitä tallenneta järjestelmäämme. Verkkokaupassamme ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa ja MasterCard SecureCode- todentamispalvelut.

Colore käyttää Checkout maksunvälityspalvelua korttimaksuissa. Verkkokauppa toimii tuotteiden markkinoijana ja toimittajana asiakkaalle. Colore huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä velvoitteista. Korttimaksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Checkout Finland Oy:n välille. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksun suoraan Colorelle.