Minimitilaus 15 euroa


Toimitusehdot


Lähetämme paketit normaalisti 3-5 arkipäivän sisällä tilauksestasi. Toimitustavaksi voit valita joko postipaketin (nouto postista), SmartPOST- paketin tai kotiinkuljetuksen. Voit myös noutaa tilauksen verkkokaupan varastoltamme Saarijärveltä, osoitteesta Paavontie 26 as 2. Noudon ajankohta sovitaan erikseen. Tilaustuotteilla eli rullittain myytävillä tapeteillä toimitusaika on noin 1-2 viikkoa.


Toimitushinnat

  • Postipaketti ja SmartPOST- paketti 4,90€
  • Matkahuollon Lähellä-paketti 4,90€
  • Kirjelähetys 3€ (vain korteille ja magneeteille)
  • Kotipaketti 13 €
  • Kotipaketti HUONEKALUILLE 39€
  • Nouto varastolta 0€

Pidätämme oikeuden lähettää tilauksen meille edullisimmalla tavalla.

Jätäthän tilaustietoihin myös puhelinnumerosi, jotta posti voi lähettää saapumisilmoituksen paketista tekstiviestinä.

Kotiinkuljetuksissa vastaanottajan on varmistettava paikallaolonsa kuljettajan kanssa. Mikäli vastaanottaja ei ole sovittuna aikana kotona, tulee mahdolliset lisäkustannukset asiakkaan maksettavaksi.


Tilauksen peruutus ja palautus

Sinulla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus. Maksamme palautuskulut, lukuunottamatta tilaustapetteja. Ota aina ennen palautusta yhteyttä Coloren asiakaspalveluun, sähköpostitse colore@colore.fi tai soita 040  5764083 / 040 5779314. Tuotteen tulee olla käyttämätön ja palauttaa alkuperäisessä pakkauksessaan.

Määrämittaan leikatuilla tapeteilla ja vahakankailla ei ole palautusoikeutta. 

Huomioi, että paketin noutamatta jättäminen ei ole lain mukainen peruutus tilauksellesi. Noutamatta jätetyistä paketeista perimme asiakkaalta tilauksesta meille aiheutuneet kulut. Emme korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja, ellei palautuksesta ole ensin sovittu kanssamme.

Huonekaluilla, jotka ovat tilaustuotteita, ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Mikäli tuotteessa todetaan valmistusvirhe, se on mahdollista palauttaa ja vaihtaa uuteen. Tuotteen tulee olla käyttämätön. Palautuksesta on sovittava erikseen meidän kanssamme.


Viallisen tuotteen palautus

Reklamointiaika tuotteen noudosta on 14 päivää. Viallinen tuote vaihdetaan samaan tuotteeseen tai hyvitämme sen hinnan.


Myyntialue

Toimitamme tuotteita ainoastaan Suomen alueelle.


Yhteystiedot

colore@colore.fi

040 5764083 / 040 5779314